Оголошення не актуальне

Продається два окремі будинку на одній ділянці: 2-х поверховий загальною площею 131, 8 кв.м. з приємним ремонтом та одне поверховий загальною площею 55, 6 кв м (добоотний, цегляний, необхідний ремонт) з централізованими комунікаціями.  (№ 22361847)

Ціна: договірна

Характеристики

Ціна: договірна
Тип: будинок
Поверхів: 2
Площа будинку: 132 м2

Адреса: Сумська, Суми, Псільська вул.

Будинок 2-поверховий - центральні комунікації, автономне газове опалення, сигналізація. 1 поверх: вітальня, кухня, душова кімната з теплою підлогою, сауна, коридор, передпокій та вхід у впорядкований льох.
2 поверх: три спальні, ванна кімната (ванна, санвузол).
Двері, сходи, меблі на кухні робилися на індивідуальне замовлення з натуральних сортів дерева. Великі, дерев'яні вікна зі склопакетами з яких відкривається чудовий краєвид на Троїцький собор. Гарний упорядкований двір з красивими квітучими та хвойними рослинами, альтанка з мангалом та піччю, підсобне приміщення.
Дуже гарне, тихе місце для проживання. Відмінна інфраструктура: навчальні заклади (сади, школи, технікум), медичні установи, аптеки, магазини, парки, річка, залізничний вокзал, зупинка громадського транспорту знаходиться поряд. Чистий, тихий та красивий район у центрі міста.

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок