Відгуки про нас

18.12.2023  Оксана

Порекомендували мені звернутися до Романа знайомі. Треба було сдати квартиру. Він дуже швидко все влаштував, возив мене сам на договір. Тому коли потрібно було змінити квартирантів знову звернулася - декілька годин і договір підписали) Також допоміг сдати квартиру сестри, яка виїхала на початку війни до Італії й попросила допомоги. Рекомендую однозначно: надійно, швидко, враховані всі побажання!

23.11.2023  Юлія

Добре, що в моєму місті є справжні професіонали! Дякую, Роман за твій підхід і швидкість! Рекомендую однозначно.

17.03.2023  Олексій

Чудове агентство, можете з впевненістю звертатися і співпрацювати! Перевірив на своєму досвіді) Я звернувся за допомогою у пошуку оренди квартири, так склалося, що потрібно було дуже терміново. Пройшло не більше 3х днів, як знайшли квартиру згідно моїх вимог. Ріелтор з яким я співпрацював показав себе як максимально компетентного спеціаліста, перевірив власників квартири, був зі мною на показі, допоміг заповнити договір. Сміливо можу рекомендувати, та впевнений, що наступного разу звернусь саме сюди)

03.11.2022  Костянтин

Рівень роботи на висоті! Підібрали квартиру за кілька годин, та ввечері вже уклали договір. Все швидко та якісно! Рекомендую!

10.09.2022  Каріна

Дякую ріелтору Олегу. Опинилась у важкій ситуації. Допоміг знайти квартиру за лічені хвилини.Дякую величезне!!!

01.09.2022  Андрій

Співпрацював із Романом Рибалка, керівником «Сумської агенції нерухомості», продаж квартири пройшла швидко та якісно. Роман всі питання з продажу квартири вирішив сам, завжди був на зв'язку і готовий проконсультувати. Рекомендую.

31.08.2022  Юлія

Дуже вдячна Романові за житло, яке він допоміг винайняти в максимально короткий час. Квартира відповідає всім побажанням, які були (ціна, розташування, ремонт). Дуже ввічливе та доброзичливе спілкування. Рекомендую від щирого серця!

27.08.2022  Матвій

Агенція знає свою роботу на 5+. Я рухав пальцями тільки щоб зробити марафет у квартирі після минулих квартирантів. Роман забрав на себе усе інше. Робота виконана професійно і у короткий термін. Дуже вдячний

25.05.2022  Максим

Дякую Роману за швидке знаходження квартири!

09.02.2022  Олена

Велика подяка Роману та Олені за допомогу в купівлі житла! Роман та Олена допомогли мені купити квартиру в найкоротші терміни, завжди були на зв'язку, скрізь супроводжували та допомагали. Рекомендую!

15.01.2022  Катерина

Дуже вдячна Роману за допомогу в оренді житла! Роман у найкоротший термін знайшов орендатора, завжди був на зв'язку, скрізь супроводжував і допомагав. Рекомендую до співпраці!

15.01.2022  Євген

Дякуємо за допомогу з підбором житла, всім рекомендую Олену як дуже хорошого ріелтора та компетентного спеціаліста у своїй роботі. Так само хочу відзначити Романа, який разом з Альоною працюють на результат для того, щоб клієнти були задоволені. Послугами цієї компанії я дуже задоволений, дякую Вам велике!

23.06.2021  Вікторія

Дуже вдячна Роману за допомогу у продажу житла! Мешкаю в іншому місті. Роман все допоміг організувати в найкоротші терміни, завжди був на зв'язку, скрізь супроводжував та допомагав. Рекомендую!

22.06.2021  Люба

Имела честь работать с Романом Рыбалка и Алёной Собко, которые очень хорошие профессионалы, знают свою работу, добрые и отзывчивые люди! Квартиру выбрали быстро и и по моим требованиям. Большое им спасибо! Рекомендую всем!!!👍👍👍👍👍😉

21.06.2021  Наталья

Очень довольна работой с риелторами Алёной Собко и Романом Рыбалко . Профессионалы своего дела , помогли решить нашу проблему. Выполнение роботу на высшем уровне. Впредь буду рекомендовать риэлторскую компанию 'САН' и этих замечательных специалистов!!

21.06.2021  Виктория

Давно хотела оставить отзыв о работе агентства и в особенности, риелтора Романа Рыбалка, который занимался моим вопросом! Во-первых, очень впечатлило, что ответили на звонок в субботу вечером и сразу начали работать (но это, конечно, не повод злоупотреблять добротой🙂); во-вторых, помимо аренды, Роман подробно проконсультировал на множество тем, относительно продажи недвижимости, ремонта мебели и страхования жилья; в-третьих, очень оперативно нашли квартирантов, особенно во второй раз:) И в целом, все сотрудники агентства, с которыми мне приходилось общаться-доброжелательные, приятные и порядочные люди)) У меня только положительные впечатления от сотрудничества, надеюсь, так будет и дальше!🤗 Всем рекомендую!

21.05.2021  Татьяна

Работала с Аленой Собко. Подобрали мне квартира за пару часов. Рекомендую. Работа профессионалов. Спасибо большое!

10.05.2021  Ксения

Огромная благодарность, Риэлторской компании 'САН' и лично специалистам - Роману Рыбалка и Алёне Собко. Профессионализм в своём деле на высшем уровне. Обращалась не первый раз - результат колоссальный. Через 1 час я уже смогла заехать в квартиру после обращения к ним. Лучшего агентства в городе нет, а Роман и Алёна со своей стороны, - проконсультируют, посоветуют с учетом всех Ваших пожеланий и конечно же приведут к желаемому результату в кратчайшие сроки!!! Рекомендую всем!!!

17.09.2020  Анна

Работала с Романом, был очень внимателен ко всем моим требованиям, нашел квартиру быстро, и именно то что я хотела, очень хорошее агентство, рекомендую.

14.09.2020  Инна

Благодарны риэлтору Роману за профессионализм в своей сфере деятельности. Очень грамотный специалист и приятный человек!!! От души желаем ему успехов в работе и адекватных клиентов!!!

13.09.2020  Таня

Работала с Романом очень быстро нашел то что надо, очень довольны. Рекомендую!

10.09.2020  Андрей

Риэлторская компания 'САН' - команда профессионалов! Помогли в кротчайшие сроки продать квартиру. Спасибо!

07.09.2020  Наталия

Очень положительный опыт от работы с агенством. Впервые сдавала квартиру, при этом очень повезло работать с Романом - помог и делом и советом очень профессионально, нашёл квартиросъёмщиков по всем заданным параметрам. Очень благодарна и однозначно рекомендую агенство к обращению.

14.08.2020  Михаил

Всё супер! Помогли найти квартиру с нужными требованиями меньше чем за 3 часа. Если бы не ребята, то жил бы на улице)

13.05.2020  Даниил

Работал с Романом. Хорошо понял запрос и быстро подобрал квартиру.


Залишити відгук

Введіть Ваше ім'я
Введіть текст відгуку

Замовити зворотній дзвінок